Mirela Git
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Absolventă de Litere și pasionată de psihologie, mi-am început cariera în școală, în calitate de cadru didactic, având ocazia de a lucra cu elevi din ciclul primar – așadar, cu tot ce înseamnă puritatea sufletului uman. Mi-am continuat munca de formare în vânzări, am dezvoltat echipe cu oameni frumoși și am avut împreună surpriza să descoperim că există un set de principii universale ce se aplică la orice vârstă, în orice domeniu și, mai presus de orice, țin de propria noastră dezvoltare.

Pasiunea pentru psihologie m-a îndemnat să studiez intens, pentru a-mi crește eficiența personală și a echipelor, pentru a reda celor din jur motivația în momente dificile, atât în cei  8 ani de învățământ, cât și în cei 20 de vânzări directe.
 
Dacă vrei să crești personal și să mărești performanțele echipei sau companiei pe care o conduci, putem colabora pentru a dezvolta mediul potrivit – cel în care să valorificăm la maxim potențialul nostru și al oamenilor cu care lucrăm.

Putem lucra împreună pe cateva arii: strategie, recrutare-selecție-inductie personal; motivarea echipei; dezvoltarea abilităților de comunicare/relaționare, public speaking, leadership, etc.

Îți ofer servicii de consultanță și coaching, traininguri/workshopuri, programe de tip MasterMind (găsești conceptul la Napoleon Hill - e una din cele mai valoroase modalități de implicare, responsabilizare și rezultate de durată), seminarii sau sesiuni motivaționale.

Temele abordate (până în prezent - lucrez în continuare la noi programe  :) ) includ: leadership, vânzări, comunicare și relaționare, vorbit în public, cunoaștere de sine, valorificarea talentelor/punctelor forte, construirea unei strategii, motivare echipă, carieră și antreprenoriat.

Te invit să participi la programele MasterMind pe care le organizez periodic (formatul e pe mai multe săptămâni, cu o întâlnire săptămânală de 90 de minute) - vei cunoaște oameni cu valori similare cu ale tale, te vei angrena în discuții și vei ajunge chiar să construiești parteneriate. Alege-ți tema preferată și contactează-mă pentru a-ți rezerva un loc în următoarea grupă (sunt grupe restrânse, de maxim 8 participanti, organizate la sală sau online, în funcție de localitatea de domiciliu a participanților și de disponibilitate/preferințe) - găsești următoarele evenimente pe pagina: https://www.facebook.com/mirelagitcoach

De asemenea, pentru detalii suplimentare, propuneri de colaborări sau programe noi, contactează-mă cu încredere :)! 

 


 

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.